Kotli na lesno biomaso

 

Najpogosteje uporabljena vrsta biomase je lesna biomasa oz. les. Pri zgorevanju lesa se sprošča energija, ki so jo drevesa prejela in uskladiščila iz sončnih žarkov. Z lesno biomaso v prvi vrsti pridobivamo toploto, ki jo lahko uporabimo za ogrevanje ali za proizvodnjo električne energije.

Ko se odločamo za obliko energetske izrabe biomase, se moramo zavedati, da je proces izgorevanja lesa veliko bolj zapleten od procesov izgorevanja zemeljskega plina ali kurilnega olja. Dobri kotli na lesno biomaso so dražji od kotlov na plin ali kurilno olje. Ker pa ima sistem pridobivanja toplote z izrabo lesne biomase veliko prednosti, moramo o izbiri ogrevalnega sistema dobro razmisliti.

Ponujamo in montiramo kotle na polena, pelete in sekance.

Ponudba kotlov na lesno biomaso

Preverite ponudbo priznanega proizvajalca KWB, ki združuje tradicionalno ogrevanje s poleni z modernim udobjem.

Prodajne akcije ali novice

20.04.20

Novo v ponudbi! Vrhunske toplotne črpalke PANASONIC

Prodaja in montaža vrhunskih toplotnih črpalk Panasonic AQUAREA. Toplotne črpalke predstavljajo sodoben in ekološki način ogrevanja doma in sanitarne vode ter na dolgi rok zagotavljajo velike prihranke. Serija toplotnih črpalk Panasonic AQUAREA zagotavljajo izjemne učinkovitosti delovanja tudi pri –28 °C. Sistem je primeren tako za novogradnje kot adaptacije. Deluje na princip ZRAK – VODA, saj

20.04.20

Ponovno odprtje trgovine PE Plinstal

Spoštovani, obveščamo vas, da bo, od 20. 04. 2020 dalje, odpiralni čas trgovine PE Plinstal: Ponedeljek – Petek, od 7.00 do 17.30 ure Sobota, od 7.00 do 12.00 ure Nedelja in prazniki, zaprto

19.03.19

Obvestilo

Spoštovani, obveščamo vas, da bomo, od 14. 03. 2020  do predvidoma 29. 03. 2020, začasno prenehali z izvajanjem vseh servisnih in inštalaterskih del. Prav tako bo v tem času zaprta trgovina*. Za ta ukrep smo se odločili, da preprečimo širjenje okužb s koronavirusom in tako zavarujemo zdravje ljudi. Za nevšečnosti se vam vnaprej opravičujemo.

Trgovina Enos

  1. Naslov:   Cesta železarjev 8, 4270 Jesenice
  2. Telefon: (04) 581-02-40
  3. E-naslov: info@enos.si

Kontaktirajte nas

Stopite v stik z nami preko telefona, spodnjega obrazca ali e-maila. Potrudili se bomo, da bomo skupaj našli najboljšo energetsko rešitev za vas.

Kupcem v enem podjetju nudimo najrazličnejše storitve s področja energetike.

Naslov
Cesta železarjev 8,
4270 Jesenice
info@enos.si
(04) 581-02-40

Vse pravice pridržane. @ENOS d.d 2020