Kondenzacijski plinski kotli

 

Uporaba kondenzacijskega kotla je učinkovita, zahvaljujoč visokemu izkoristku pri pretvorbi zemeljskega plina ali kurilnega olja v toploto, ob aktivnemu prispevku k varovanju okolja.

Za izbiro ogrevanja na plin govori argument, da ni potrebno skladiščenje energije. Še posebej, če želite uporabljati prostor za druge namene.

Plinske stenske kondenzacijske peči  se odlikujejo po bistveno manjših dimenzijah glede na predhodne generacije. Kakovost in inovativnost poudarjata prestižnost kondenzacijskih naprav. Sodobna tehnologija za vrhunsko udobje.

Prijetna temperatura kadarkoli in povsod. Kondenzacijske naprave odlikuje nizka poraba energije in najmanjše možne emisije škodljivih snovi v okolje.

Ponudba kondenzacijskih plinskih kotlov

V naši ponudbi najdete plinske in oljne kondenzacijske kotle proizvajalcev:

  • Vaillant
  • Immergas

Novice

03.09.3

Visoko učinkovite toplotne črpalke Panasonic

Izkoristite kar vam ponuja narava s Panasonic AQUAREA toplotnimi črpalkami! Zakaj so toplotne črpalke pametna izbira ogrevanja za vsak dom? Toplotne črpalke na energetsko varčen in okolju prijazen način ogrevajo vaše domovanje in zagotavljajo toplo vodo v vaših gospodinjstvih. Dolgoročno tako lahko uživate v nižjih mesečnih računih porabe energije, obenem pa zagotovite okoljsko prijaznost vašega

20.04.20

Ponovno odprtje trgovine PE Plinstal

Spoštovani, obveščamo vas, da bo, od 20. 04. 2020 dalje, odpiralni čas trgovine PE Plinstal: Ponedeljek – Petek, od 7.00 do 17.30 ure Sobota, od 7.00 do 12.00 ure Nedelja in prazniki, zaprto

19.03.19

Obvestilo

Spoštovani, obveščamo vas, da bomo, od 14. 03. 2020  do predvidoma 29. 03. 2020, začasno prenehali z izvajanjem vseh servisnih in inštalaterskih del. Prav tako bo v tem času zaprta trgovina*. Za ta ukrep smo se odločili, da preprečimo širjenje okužb s koronavirusom in tako zavarujemo zdravje ljudi. Za nevšečnosti se vam vnaprej opravičujemo.

Trgovina Enos

  1. Naslov:   Cesta železarjev 8, 4270 Jesenice
  2. Telefon: (04) 581-02-40
  3. E-naslov: info@enos.si

Kontaktirajte nas

Stopite v stik z nami preko telefona, spodnjega obrazca ali e-maila. Potrudili se bomo, da bomo skupaj našli najboljšo energetsko rešitev za vas.

Kupcem v enem podjetju nudimo najrazličnejše storitve s področja energetike.

Naslov
Cesta železarjev 8,
4270 Jesenice
info@enos.si
(04) 581-02-40

Vse pravice pridržane. @ENOS d.d 2020