Klimatske naprave

 

Nove klimatske naprave zagotavljajo 365 dni udobja na leto, ob preprosti uporabi in nezahtevnem vzdrževanju.

Sodobne klimatske naprave zmorejo hladiti prostore in razvlaževati zrak v vročih poletnih dneh, pozimi in v prehodnih obdobjih pa nam pomagajo pri ogrevanju mrzlih prostorov. Nakup klimatske naprave torej zagotavlja, da nam bo sredi poletne vročine v našem domu prijetno hladno, hkrati pa nas bo nova klimatska naprava obenem tudi grela, ko bodo napočili hladnejši meseci.

Pred nakupom je potrebno razmisliti, kakšen tip klimatske naprave bi najbolj ustrezal vašemu domu. Upoštevati je potrebno velikost prostorov, energetsko učinkovitost posamezne klimatske naprave in morebitne funkcije za dodatno udobje.

Ker je na trgu več visoko kakovostnih znamk klimatskih naprav in je ponudba zares pestra, se je najbolje posvetovati s strokovnjakom. Mi smo vam z veseljem na voljo za dodatna vprašanja ali nasvet pred nakupom.

 

Klimatske naprave

Nove klimatske naprave zagotavljajo 365 dni udobja na leto, ob preprosti uporabi in nezahtevnem vzdrževanju.

Prodajne akcije ali novice

20.04.20

Novo v ponudbi! Vrhunske toplotne črpalke PANASONIC

Prodaja in montaža vrhunskih toplotnih črpalk Panasonic AQUAREA. Toplotne črpalke predstavljajo sodoben in ekološki način ogrevanja doma in sanitarne vode ter na dolgi rok zagotavljajo velike prihranke. Serija toplotnih črpalk Panasonic AQUAREA zagotavljajo izjemne učinkovitosti delovanja tudi pri –28 °C. Sistem je primeren tako za novogradnje kot adaptacije. Deluje na princip ZRAK – VODA, saj

20.04.20

Ponovno odprtje trgovine PE Plinstal

Spoštovani, obveščamo vas, da bo, od 20. 04. 2020 dalje, odpiralni čas trgovine PE Plinstal: Ponedeljek – Petek, od 7.00 do 17.30 ure Sobota, od 7.00 do 12.00 ure Nedelja in prazniki, zaprto

19.03.19

Obvestilo

Spoštovani, obveščamo vas, da bomo, od 14. 03. 2020  do predvidoma 29. 03. 2020, začasno prenehali z izvajanjem vseh servisnih in inštalaterskih del. Prav tako bo v tem času zaprta trgovina*. Za ta ukrep smo se odločili, da preprečimo širjenje okužb s koronavirusom in tako zavarujemo zdravje ljudi. Za nevšečnosti se vam vnaprej opravičujemo.

Trgovina Enos

  1. Naslov:   Cesta železarjev 8, 4270 Jesenice
  2. Telefon: (04) 581-02-40
  3. E-naslov: info@enos.si

Kontaktirajte nas

Stopite v stik z nami preko telefona, spodnjega obrazca ali e-maila. Potrudili se bomo, da bomo skupaj našli najboljšo energetsko rešitev za vas.

Kupcem v enem podjetju nudimo najrazličnejše storitve s področja energetike.

Naslov
Cesta železarjev 8,
4270 Jesenice
info@enos.si
(04) 581-02-40

Vse pravice pridržane. @ENOS d.d 2020