Energetske rešitve

Podjetje ENOS, d.d. se že leta ukvarja z najrazličnejšimi storitvami s področja energetike. Zadovoljstvo potrošnikov je pri nas na prvem mestu! Trudimo se, da vsakemu posamezniku zagotovimo najbolj ustrezno in učinkovito energetsko rešitev glede na njegove želje in potrebe. Vabljeni, da si preberete več o različnih rešitvah in si oglejte pestro ponudbo toplotnih črpalk, kondenzacijskih plinskih kotlov, kotlov na lesno biomaso, solarnih sistemov in klimatskih naprav.

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke ponujajo najbolj energetsko učinkovit način, ki zagotavlja ogrevanje in hlajenje na raznovrstne načine z uporabo obnovljivih virov toplote v naši okolici.

Kondenzacijski plinski kotli

Uporaba plinskega kondenzacijskega kotla je učinkovita, zahvaljujoč visokemu izkoristku pri pretvorbi zemeljskega plina v toploto, ob aktivnemu prispevku k varovanju okolja.

Kotli na lesno biomaso

Najpogosteje uporabljena vrsta biomase je lesna biomasa oz. les. Pri zgorevanju lesa se sprošča energija, ki so jo drevesa prejela in uskladiščila iz sončnih žarkov.

Solarni sistemi

Sončna energija je v sodobnem času energija prihodnosti. Z uporabo brezplačne sončne energije je mogoče prihraniti do kar 60% letne porabe za pripravo sanitarne tople vode.

Klimatske naprave

Nove klimatske naprave zagotavljajo 365 dni udobja na leto. Predstavljajo ogrevanje s preprosto uporabo, nezahtevno vzdrževanje in enostavno upravljanje.

Reference

Enos d.d., Jesenice, je podjetje z več kot 25 letno tradicijo in izkušnjami s področja energetskih storitev in rešitev. Predstavljamo vam nekaj izvedenih projektov.

Trgovina Enos

 1. Naslov:   Cesta železarjev 8, 4270 Jesenice
 2. Telefon: (04) 581-02-40
 3. E-naslov: info@enos.si

Kontaktirajte nas

Stopite v stik z nami preko telefona, spodnjega obrazca ali e-maila. Potrudili se bomo, da bomo skupaj našli najboljšo energetsko rešitev za vas.

  Kupcem v enem podjetju nudimo najrazličnejše storitve s področja energetike.

  Naslov
  Cesta železarjev 8,
  4270 Jesenice
  info@enos.si
  (04) 581-02-40

  Vse pravice pridržane. @ENOS d.d 2020